• Втори слайд
 
Как различните форми на маркетингова комуникация допринасят за успеха на един бранд? Каква е реалната връзка между рекламни кампании и продажби?
В рекламната и маркетингова индустрия има много награди. Но когато става въпрос за ефективност на комуникацията, никоя от тях не може да оспори авторитета на наградите Effie.

Струва си да се преборите за тази награда. Ето защо:

1 Вашата работа ще получи признание сред най-утвърдените професионалисти в маркетинговата сфера. Наградите и индексът за ефективност Effie се следят от най-изявените маркетингови и рекламни специалисти. Ако сте създали успешна кампания, нека тя получи и признанието на най-успешните играчи в областта на маркетинга.
2 Това безспорно е една от най-авторитетните награди в света. Присъжда се на 6 континента, в над 40 държави и е неоспорим символ на успех. Точно сега тази награда очаква своите нови носители.
3 Увеличете Effie Effectiveness Index на марката или компанията, за която работите, както на местно, така и на глобално ниво. Effie Effectiveness Index отличава най-ефективните агенции, маркетингови специалисти, марки, компании и международни мрежи, обобщавайки резултатите от конкурса. Effie Effectiveness Index се обявява веднъж годишно и е глобалният критерий за маркетингова ефективност. Научете повече за него тук
 
4 Създайте по-здрава връзка клиент-агенция. Да спечелиш Effie означава да се справиш със сложно предизвикателство, независимо дали си рекламодател или агенция. Предизвикателството се състои в това да доведеш общата работа до наистина работещ резултат, от който са доволни и клиент, и агенция. А тогава признанието е напълно заслужено, нали?

Вижте какво имат да споделят вече спечелилите агенции и клиенти от последните издания на фестивала:Сподели

NRJ Coca Cola Bankya Mall Advertising Cinema City MetroReklama Bilboard Zagorka Jacobs Postbank Jameson JDC MW All Channels

Dnevnik Kapital Blank1 Blank2 Economy.bg NG Manager Сега Blank3 Blank4 Blank5